Onze Tafels

Robuuste industriële tafels met stalen onderstel. De tafels zijn geheel op maat te maken. Heb je een specifieke maat en materiaalkeuze, dan kun je dat aan ons laten weten.  


We hebben een aantal modellen op voorraad en direct leverbaar. We zijn druk bezig met het ontwerpen van nieuwe modellen om deze in productie te nemen. Uiteraard met een stoere en landelijke uitstraling.

Voor nagenoeg alle tafels is het mogelijk om te kiezen voor andere materialen, afwerking en maatvoering. Hierdoor is het mogelijk om voor elk budget een kwalitatief en mooi product te leveren.


 

SalontafelMooie kwalitatief en zeer sterke salontafel. Stalen onderstel gespoten in ultramat zwart. Het blad is gemaakt van zeer oude eiken planken met een dikte van ca. 3,5 cm. Het blad heeft een kleurneutrale 2 componenten coating. Hierdoor is het goed bestand tegen invloeden van buiten en behoudt het houten blad de oorspronkelijke kleur en uitstraling. Afmeting lxbxh 134 x 90 x 38.

De tafel is bijvoorbeeld ook leverbaar in blank onbewerkt staal met verouderd (gerookt) eiken blad.


 

Eettafel

Robuuste gezellige eettafel. Volledig vervaardigd van oude vloerdelen. De poten zijn dubbeldik voor extra stevigheid en een stoere uitstraling. Het blad is gemaakt van zeer oude vloerplanken met een dikte van ca. 3 cm. Stalen strips overdwars geplaatst. Het blad heeft een kleurneutrale 2 componenten coating. Hierdoor is het goed bestand tegen invloeden van buiten en behoudt het houten blad de oorspronkelijke kleur en uitstraling. Afmeting lxbxh 240 x 80 x 72.

De tafel is bijvoorbeeld ook leverbaar in oude eiken planken.


 

Salontafel

Stoere en erg sfeervolle salontafel. Het blad is volledig vervaardigd van oude vloerdelen. Het onderstel van ruw staal met een coating. Uiteraard is ook deze tafel weer in diverse maten leverbaar. De kleurstelling van het onderstel en blad is naar wens aan te passen.

Opbellen
E-mail
Info